EIB is weer eens koppig


De woordvoerder van Antonov heeft daarstraks laten weten dat de EIB definitief NEE zegt tegen Antonov, die wou investeren in SAAB. Mijn vraag is: Haat de EIB Saab?

Antonov wou graag een aandeel van 30% in Saab hebben. Maat dat gaat niet door, volgens SaabsUnited was dit zelfs al beslist in 2009.

Het persbureau Reuters liet vandaag weten dat de EIB definitief NEE heeft gezegd. Lars Holmqvist, hoofd van de Europese bond van auto-onderdelenleveranciers CLEPA, laat ook nog even weten dat ze niet op Antonov hebben zitten wachten:

 “The important thing for us is that Antonov is not a solution. This is not a matter where a Scrooge McDuck goes in with a lot of money. The basic problem is that Saab does not sell cars. They sold 28,600 cars last year. One cannot survive on that in our industry.”

Muller en Antonov werken nog altijd hard om een manier te vinden dat Antonov de lening van Saab bij de EIB kan afbetalen. ALS dat lukt is er misschien nog een kleine manier dat Antonov aandeelhouder kan worden.
(Bron:autoblog.nl)

Advertenties

Geplaatst op 28 juli 2011, in Antonov. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: